fredag 2. september 2011

Gå på en skikkelig smell og lær av det

Det handler om å venne seg til nederlag. Å være forberedt på å takle kraftige nederlag. De som satser kun på sikre bets kommer seg aldri dit de vil. De når aldri drømmene sine. De taper på lang sikt.
Jeg har en drøm. Nei mange drømmer. For å nå de må jeg ta sjanser, sjanser som kommer til å smelle hardt når det ikke går bra. Desto flere sjanser jeg har tatt, desto mer herda kommer jeg til å bli - mer i stand til å takle neste smell. Psykisk styrke er ikke som økonomisk styrke, vi går ikke tom for styrke hvis vi bare passer på oss selv, slik vi gjør hvis vi satser pengene våre. Det som ikke dreper gjør oss sterkere.

Jeg er villig til å gå på skikkelige smeller, bli knust, og reise meg igjen. Jeg er god på å reise meg. Noen dager, så er jeg oppe igjen. Det er sånn jeg skal leve frem til alle drømmene mine er oppfyllt. De som satser på meg kommer til å vinne på lang sikt. I livet går jeg all inn når jeg har gode kort. Akkurat nå satser jeg alt jeg har på et prosjekt jeg tror på. Et prosjekt som selvfølgelig har store muligheter for å mislykkes, men som være et enormt positivt bidrag hvis det lykkes. Jeg går all inn. Hvis jeg taper lærer enormt mye av det. Det gjør meg til en blivende vinner i alle fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar