fredag 28. oktober 2011

Plikten som ligger i å ha en mulighet

Enkelte (egentlig ganske mange) mennesker i verden har relativt sett få mange muligheter i livet. I alle fall ikke i forhold til deg. Du som leser denne teksten har enormt mange muligheter.

Du har tak over hodet, venner og familie, du er født inn i et land som gir deg en enorm trygghet og muligheter til å ta sjanser andre ikke har. Du kan ta risikoer og følge drømmene dine. Du har mulighet til å ta hvilken som helst utdanning gratis og spare penger til å reise akkurat hvor du vil i hele verden. Du kan jobbe med hva du vil og fylle livet ditt med hva du vil. Du kan lære all verdens danser, lage eller bygge hva du vil, tilegne deg teknikker og ferdigheter og spille hvilket instrument du vil! Du kan lese hvilke bøker du vil og la deg inspirere av hvem du vil i hele verden!

Benytter du deg av disse mulighetene? Strekker du deg så lang du kan for å nå ditt fulle potensial til å følge dine drømmer og gjøre akkurat det du vil?

Det skylder du de som ikke har de samme mulighetene. Det er din plikt å gjøre ditt beste med det beste du kan drive med.

Gjør noe med det i dag. Nei, ikke etterpå, nå!

1 kommentar:

  1. Skal gjøre det, ikke nå, men nå, eller jeg må bare. Ok da starter jeg Nå. Eller nå, ok nå da. Næ vi tar det i morgen.

    SvarSlett