tirsdag 20. januar 2015

Takk for dansen!

Kjenner du følelsen av å gå, eller nesten danse nedover gata i regn, snø eller sol med headset på hodet og føle at du er hovedpersonen i musikkvideoen om... om å gå på gata, om dagen din, om dette året eller hele livet ditt? I dag hadde jeg det slik.

Det spiller ingen rolle hva musikkvideoen handler om, men du er hovedpersonen og du har det så bra som du kan ha det. Kjenner du den følelsen av å høre på glad musikk og føle at alt bare er skikkelig digg og bra?

Den følelsen kommer ikke av seg selv.

Den følelsen kommer fra noen andre. Fra noen som har gitt deg noe.

Jeg tror ikke det er mulig å kjenne den følelsen uten å få ytre impulser, uten å være forelska eller glad i noen eller på en eller annen måte begeistra for noe som knytter seg til andre mennesker.

I dag følte jeg det sånn takket være en e-post fra ei jeg overhodet ikke kjenner. Helt uten egennytte eller annen foranledning enn et enkelt, kort møte, sendte en for meg helt fremmed person meg en helt fantastisk e-post med ros til meg knytta til den jeg er.

Noen mennesker er bedre enn andre på å dele. På å være oppmerksom. På å dele. På å være tilstede for andre. Jeg sprer sikkert en del glede i kontorlandskapet av og til, men er ikke en spesielt oppmerksom person. Denne dama er det.

Du, fremmede, herlige menneske som sendte meg e-post i dag. Jeg ønsker å takke deg for den du er! Du må være en fryd for de rundt deg. Jeg ser deg. Jeg vil være mer som deg. Jeg vil spre glede og gjøre andre så glad som du gjorde meg i dag.

Takk for dansen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar