Hvem er Chris?

Jeg heter Chris Klemmetvold. Til daglig jobber jeg som daglig leder i Medarbeiderne, et selskap jeg har startet selv, hvor en av ambisjonene er å bevise at en kan bygge en økonomisk bærekraftig arbeidsplass med bare tidligere rusavhengige medarbeidere.

Jeg har permisjon fra stillingen som forenklingsentusiast i rådgivningsselskapet Innoco, hvor vi gir hjelper etablerte virksomheter med å tenke nytt.

Jeg er engasjert i sosialt entreprenørskap, for innovasjon og for metalykke, gleden over å glede seg over de små tingene og for å alltid prøve å være en positiv kilde til inspirasjon for de man har rundt seg.

Jeg gjør en del ting som ingen andre gjør, blant annet har jeg prøvd å krysse den spanske halvøy på rulleskøyter og rota meg bort i Andesfjellene med bare sandaler. Jeg kjøper is midt på vinteren og prøver å holde hodet kaldt og hjertet varmt samtidig i alt jeg gjør. 


Jeg har gjort rare ting som å stifte 
Spontaneous Road Trip Association, sovet i en minibank i Os sentrum, blitt uoffisiell norgesmester i Voltige, spilt inn en rap-låt i studio og reist rundt hele sør-Norge med to rusavhengige for å samle pant nok til å starte AS på ti dager. Jeg snek meg inn i redaksjonen til VG-nett for å få en av de mange presseoppslagene om denne vannvittige turnéen. Jeg tar en del sjanser og utfordrer en del grenser.

Jeg har tidligere jobbet på aldershjem, kulturkontor, som potetplukker, som butikkspion, som sauegjeter, som blikkenslagerassistent, som selvstendig næringsdrivende, som foreleser, som veileder ved studiet i sosialt entreprenørskap ved universitetet i Oslo, som undervisningsassistent i Innovasjon på NTNU og freelance som foredragsholder.

Jeg har utdanning i samfunnsvitenskaplige fag fra NTNU, og tok fordypning i statsvitenskap, men har også tatt emner innen historie, psykologi, språk og innovasjon.

Tidligere har jeg blant annet jobbet som sekretær i AUF og som foredragsholder for NTNUs seksjon for rekruttering og opptak.

Jeg har hatt en del tillitsverv i blant annet AUF, Arbeiderpartiet, Studentersamfundet i Trondheim og Studentrådet SVT, og som Donald prøvd litt forskjellige jobber. Jeg har holdt over 300 foredrag og prøver alltid å finne nye måter og veier og inspirere andre til å gjøre det samme.

Jeg er å finne her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar